Vi utför köksrenoveringar i Stockholm med omnejd

Köksrenovering i Stockholm

Vi har erfarenhet, kunskap samt alla certifieringar som behövs för att utföra köksrenoveringar i högsta klass. Stort som litet, spelar ingen roll, vi hjälper dig! Vi jobbar framförallt i Stockholm men kan utföra jobb även i övriga Sverige. Ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar dig!

Effektiv och prisvärd! Renovera ditt kök hos oss!

Vi är som en samlingsplats när det kommer till köksrenovering – vi kan alla moment och du slipper anlita olika företag, därmed blir kostnaden lägre.

Du kan självklart ta nytta av rot-avdrag och få upp till 30% tillbaka på din deklaration. Läs mer om rot-avdrag här.

Vi specialanpassar färdiglösningar eller börjar från scratch

Det finns en del färdigkök ute på marknaden, tillsammans med dig väljer vi den som passar din planlösning bäst! Vi har erfarna snickare som anpassar existerande kök eller bygger helt nya utifrån ditt behov.

Det spelar ingen roll hur ditt hus ser ut, vi kommer att se till att ditt nya kök fungerar även om du har ett ovanligt hus eller gammal byggnad.

Allt i köket kan specialanpassas, dörrar, förvaring, hyllor, skåp, köksbänk mm.

Vi spenderar mycket tid i köket

Köket är en samlingsplats där vi spenderar mycket tid och därför bör det vara trivsamt och praktiskt. Du kan lätt ta kontakt med oss om du vill byta ut något från köket om du tröttnar efter några år.

Vi är måna om våra kunder och vi sätter oss gärna tillsammans med dig för att hitta den lösningen som passar dig bäst!

Köksrenovering i Stockholm - Kvalitativ och säker

Vi kan hjälpa dig att nå ditt drömkök! Vi har en stor skara av kunder som är stolta över att referera till oss.

Du ska kunna lita på oss när du anlitar oss för att renovera ditt kök i Stockholm. Med våra referenser visar vi att vi inte har något att dölja.

Köksrenoveringen ska vara tryggt och effektivt. Vi tycker att den ska också vara prisvärd! Bli en av våra nöjda kunder idag!

Vår nöjd kund-garanti

Med vår garanti kan du vara säker på att det inte tillkommer några extra kostnader. Vi går igenom allt med dig från början. Undrar du vad köksrenoveringen kommer att kosta dig så gör vi gärna ett kostnadsförslag du kan ta ställning till.

Vi jobbar alltid efter att göra våra kunder nöjda. Låt oss hjälpa dig!

Begär en offert idag!

Begär en offert från våra samarbetspartners i Stockholm

    JaNejJa, eventuellt

    JaNejJa, eventuellt

    JaNejJa, eventuellt

    Ladda upp dom här