Bästa tipsen för din köksrenovering

Att ha ett snyggt designkök är utan tvekan en dröm som går i uppfyllelse. Faktum är att det enda som är viktigt för helheten är de små sakerna i form av ett designkök med fina detaljer. Kontakta våra duktiga hantverkare i Stockholm för pris och inspiration. Det är detaljerna som gör köket så funktionellt och vackert som du vill att det ska vara. Det finns få knep för att skapa funktionerna på ett sådant sätt att de gör skillnad utan att du märker dem. Här är några av dessa hemligheter när det gäller viktiga aspekter av köket:

Uttag

Koordinera uttagets färg – elektrikerna favoriserar vanligtvis vita uttag. Även om färgen inte är dålig skapar den en kontrast, som tar bort skönheten i icke-vita uttag. Du kan samordna färgen på dina uttag med din inredning

Vrid uttagen sidledes – om du är säker på vägguttag kan du få dem installerade sidled. På så sätt kan du placera dem närmare disken, vilket bidrar till en mindre stökig profil.

Ljussätt ditt designerkök

Fokusljus – om det finns en sak som kan göra ditt liv enklare, är det fokusljus. Med lite underbelysning kan du belysa olika delar av bänkskivan, vilket gör matlagningen enklare. Installera fokusljus på den främre delen av skåpen, inte baksidan.

Glödande skåp – installation av LED-remsor på båda sidor av ett skåp skapar glödande hyllor. Dölj remsorna bakom listen och du har själv en fantastisk effekt i köket.

Vitvaror

Dörrar döljer din diskmaskin – det bidrar till ett mer harmoniskt utseende i köket och den vita ytan bryts inte av av ett grått område i rostfritt stål.

Skippa din mikrovågsugn – om du inte kan vara utan mikrovågsugn, så kan du skaffa en och gömma den.För detta ändamål kan du ställa den i ett väggskåp med dörrar. I stället för att det upptar värdefullt utrymme på dina bänkskivor stuvar du undan mikrovågsugnen.

Spiskåpa

Överfyll inte spiskåpan – om du använder en spiskåpa, kontrollera att det finns minst 3 cm mellan den och eventuella skåp till vänster och höger. Detta har visuell fördel att inte överfylla utrymmet. Dessutom är det säkert att skåpen håller sig städare längre så på sätt.

Glasskåp bredvid spiskåpan – den här kombinationsenheten kan vara visuellt tilltalande men är knappast praktisk. Det kräver rengöring av smuts och fett, vilket innebär att det är bäst att installera sådana skåp på annat håll.

********************************************************************************************************

Vi är ett företag som hjälper dig med all köksrenovering för ditt hus, villa, eller lägenhet. Vi har erfarna hantverkare som kommer att guida dig hela vägen till ditt drömkök! Besök https://renoverakök.com/ för mer information!

Du kan även besöka vår Facebook -> Facebook – budget för köksrenovering